Vaak krijg ik de vraag: “Wat is de meest effectieve manier om binnen te komen bij potentiële klanten?” Mijn antwoord is altijd hetzelfde: een fysieke mailing met een klein cadeautje!

Bij New Business Matters geloven we in de persoonlijke aanpak. Het is cruciaal om het cadeautje naar de juiste contactpersoon te sturen. Mocht je niet over de juiste contactpersonen beschikken dan kan het team van New Business Matters dit voor je uitzoeken.

Enkele dagen na het verzenden, volgt ons team met een telefoontje naar de ontvanger. Dit zorgt voor een warmere, persoonlijkere connectie dan standaard digitale mailings of koude telefoontjes.

Twee weken geleden zijn we gestart met een nieuwe campagne voor onze klant Secret Gifters, specialisten in relatiegeschenken en personeelsgeschenken. Deze aanpak heeft al meerdere succesvolle afspraken opgeleverd! De reacties op de verstuurde mokken zijn overweldigend positief.  De mokken ogen zwart en als je er hete koffie of theewater in doet verschijnen de dames van Secret Gifters op de mok met een leuke boodschap.

De dames van Secret Gifters zijn enthousiast en ons team is gemotiveerd door de geweldige respons. Bijna iedereen die we bellen, is blij verrast met hun cadeau en wij hebben in twee weken, met elke week maar twee uur bellen, al 5 afspraken mogen maken!

Wil je meer weten over hoe je op een originele manier acquisitie kunt uitvoeren? Neem contact op met ons! Samen zorgen we voor een onvergetelijke eerste indruk bij jouw potentiële klanten.

#NewBusinessMatters #SecretGifters #Relatiegeschenken #PersoonlijkeAanpak #MarketingStrategie #Netwerken #Acquisitie #BusinessGrowth