Het in contact komen met nieuwe klanten, ofwel lead generation b2b, is iets waar New Business Matters zich onder andere in Gouda mee bezig houdt. lead generation b2b kan op verschillende manieren worden gedaan zoals e-mailcampagnes, telemarketing of acquisitie. New Business Matters neemt voor u contact op met potentiële klanten voor u en als zij interesse hebben in het product of dienst van uw bedrijf maken wij een kennismakingsafspraak waarbij u en de potentiële klant samen komen. Deze afspraak noemen wij een lead.

 

Solide leads rondom Gouda

New Business Matters wil leads leveren in Gouda waar er een serieuze kans bestaat om deze lead om te kunnen zetten naar een nieuwe klant. Wij willen leads genereren waar u business daadwerkelijk zaken mee kan doen. Solide leads zijn belangrijk om uw bedrijf te laten groeien en dat is waar het om gaat bij b2b lead generation. New Business Matters wil er alles aan om uw bedrijf te laten groeien.

 

Hoe genereer je meer leads voor uw bedrijf?

Er zijn heel veel manieren om meer leads te genereren. Maar welke manier is nou het best geschrikt voor uw bedrijf? Dit is compleet afhankelijk van de doelgroep die u wilt aanspreken. Een ding om bij stil te staan is: wordt uw klant liever telefonisch of per mail benaderd. Of misschien wel allebei? en welke van deze manieren zorgen voor in uw business voor het meeste conversie? Dit is misschien moeilijk te bepalen, maar New Business Matters kan u hierin helpen.

Wanneer u ervoor wordt gekozen om de potentiële klant per mail te benaderen. Dan is de eerste stap is om een klantenbestand aan e-mailadressen op te bouwen. Anders zijn er immers geen potentiële klanten om e-mails aan te sturen! Vervolgens worden de mensen die hun mailadres hebben opgegeven door een funnel geleid. Hierdoor zult u meer klanten kunnen aantrekken.

Er kan ook voor worden gekozen om de klanten te verwen door middel van telefonische acquisitie. Dit is een hele andere manier van klanten acquisitie. Er wordt telefonisch contact gelegd met uw potentiële klanten. Er wordt zo gezorgd dat een zo groot mogelijk percentage van deze klanten overgaat tot het kopen van uw product of service.

We snappen dat het generen van leads voor uw bedrijf best een lastig karwei kan zijn. Dit is iets waar New Business Matters u in kan ontzorgen. U hoeft u niet meer te focussen op het werven van nieuwe klanten, aangezien wij hierin gespecialiseerd zijn. Zo kunt u in uw bedrijf blijven doen wat u leuk vindt.

 

Langere samenwerking

New Business Matters wil met u een lange samenwerking aan gaan. Niet omdat dat voor ons fijner is, maar omdat wij er dan voor kunnen zorgen dat u op een consistente manier meer leads krijgt. We willen met uw bedrijf mee groeien en behulpzaam blijven zijn, ook bij toekomstige marketingcampagnes. Vaak gaat het hierbij ook juist mis bij organisaties. Wat wij vaak zien is dat marketingcampagnes wel worden gestart maar dat de navolging niet goed is geregeld. Vaak zorgt dit er ook voor dat er weinig goede leads binnen komen. New Business Matters wil niet een paar leads aanleveren en afscheid nemen. Wij willen juist zorgen voor een goede opvolging van uw marketingcampagne.