Cold Calling in Amsterdam. Dit is het proces waarbij er telefonisch contact wordt gelegd met leads. Met als doel om deze om te zetten in een vaste klanten. Dit kan zowel voor een kort als een lang termijn. Wat wij vaak zien is dat veel bedrijven door het inzetten van creatieve en dure marketingcampagnes nieuwe klanten proberen binnen te halen. Vaak rollen daar toch niet altijd evenveel klanten uit als men zou willen. Dit komt doordat er geen navolging (follow-up) wordt gedaan met de mensen die misschien op het randje staan om uw product / service te kopen. Hiervoor is New Business Matters in het leven geroepen.

New Business Matters helpt niet alleen bedrijven bij het cold callen en het genereren van leads. Heeft u al verkoop- / salespersoneel? dan kunnen wij ook uw personeel ondersteunen en begeleiden door middel van trainingen. De trainingen kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast of worden afgestemd op uw bedrijf. Zodat u in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk resultaat behaald.

Cold calling in Amsterdam en omgeving

Koud acquisitie wordt niet alleen in Amsterdam, maar overal op de wereld als lastig ervaren. Koud bellen is namelijk een proces waarbij er contact wordt gelegd met bedrijven of particulieren zonder dat er al eerder contact mee is geweest. Vooral wanneer u start met koude acquisitie is dit lastig. Hoe reageert u bijvoorbeeld, wanneer een klant geen interesse heeft. Terwijl u weet dat hij / zij erg veel profijt kan hebben van uw product of service?

New Business Matters kan u bij deze problemen helpen. Wij zijn gespecialiseerd in koude acquisitie in Amsterdam en omgeving. New Business Matters kan in samenwerking met u, deze taak voor u uit handen nemen zodat u meer afspreken krijgt en meer omzet kunt genereren. Wij doen dit altijd in samenwerking met u. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen? Dan kunnen wij daar onze werkwijze volledig op aanpassen.

Cold calling tips

U wilt misschien wel zelf gaan cold callen. Voordat u hiermee begint, of voordat u samen met een bedrijf gaat samenwerken die dit voor u uit handen kan nemen. Waar moet u dan allemaal op letten?

Allereerst is het handig om een onderscheid te maken tussen warme en koude acquisitie. Heeft u al klanten waarmee u een goed samenwerkingsverband heeft en wilt u hen een ander product of service verkopen? dan is er sprake van een warme lead. Warme acquisitie is een stuk makkelijker dan koude acquisitie, maar heeft alsnog wel een aantal aandachtspunten nodig.

Bij koude acquisitie neemt u contact op met een lead die u nog nooit heeft gezien / gesproken. En die niks van uw product of service weet. Deze koude leads kunnen worden omgezet in warme leads waarna ze kunnen worden omgezet in klanten. Hierin is New Business Matters gespecialiseerd. Wilt u hier meer over weten of wilt u het cold callen uitbesteden? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via ons contactformulier of door te bellen naar: 079 – 760 05 98.

Telefonische acquisitie uitbesteden in Amsterdam

New Business Matters zal in Amsterdam aan de slag gaan met telefonische acquisitie. Wij kunnen u hier volledig in ontzorgen. Zodat u de focus kunt leggen, op het gene waar u echt mee bezig wilt zijn in uw bedrijf. Wij leggen namelijk telefonisch contact met potentiële nieuwe klanten voor u. Dit doen wij aan de hand van bellijsten. Die kunt  u naar aanleiding van bijvoorbeeld de hierboven genoemde marketing- of een e-mailcampagne, kunt samenstellen. Op deze manier wordt online (e-mailcampagne) en offline (telemarketing) marketing samengevoegd.

Wilt u ook uw telefonische acquisitie uitbesteden? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 079 – 760 05 98. Of het contactformulier in te vullen.