Cold calling in Rotterdam. Dit betekent simpelweg het werven van klanten. In Rotterdam zijn er natuurlijk verschillende manieren om dit aan te pakken. Een voorbeeld wat veel wordt gezien, is het bedenken van creatieve marketingcampagnes. Cold calling en normale acquisitie wordt ook veel gebruikt. Hoewel veel organisaties dit doen, komen er vaak toch geen nieuwe klanten binnen. Vaak wordt er enkel een campagne opgestart en deze wordt niet nagevolgd, dit is zonde van de investering. Wij kunnen u in Rotterdam ondersteunen in de opvolging van zo’n campagne. Ook kunnen we personeel ondersteunen met trainingen.

 

Cold calling rondom Rotterdam

Koude acquisitie of cold calling is het in contact komen met potentiële klanten. Het gaat dan juist om particulieren of bedrijven waarmee uw bedrijf voor het eerst contact mee gaat maken. Deze stap in het werven van klanten wordt vaak als lastig beschouwd door bedrijven. New Business Matters helpt u hierbij graag. Wij zijn gespecialiseerd in koude acquisitie in Rotterdam. En wij kunnen in samenwerking met u, deze taak op zich nemen en voor gerichte afspraken zorgen.

New Business Matters zal dit altijd doen in samenwerking met u. U weet namelijk zelf het meest af van uw product of dienst. Samen kijken wij naar de USP’s van uw organisatie. En naar uw product of dienst.  Op deze manier kan de potentiële klant direct de belangrijkste informatie kan ontvangen aan de telefoon.

 

Telefonische acquisitie

New Business Matters zal in Rotterdam aan de slag gaan met telefonische acquisitie. Wij leggen dus telefonisch contact met potentiële nieuwe klanten voor u. Wij doen dit door bellijsten op te stellen die u naar aanleiding van bijvoorbeeld de hierboven genoemde marketing- of een e-mailcampagne, kunt samenstellen. Op deze manier wordt online (e-mailcampagne) en offline (telemarketing) marketing samengevoegd. Met deze bellijsten gaan wij in Rotterdam aan de slag. Namens uw bedrijf gaan wij van start met het bellen naar potentiële nieuwe klanten. Wij kijken of zij interesse hebben in de product of dienst van uw bedrijf. Wij zullen op een professionele en daadkrachtige manier te werk gaan en maken de USP’s (Unique Selling Points) van uw bedrijf duidelijk. De potentiële klant weet dan waarom hij profijt zal hebben van uw product of dienst. Als er interesse is, maken we een afspraak voor een kennismaking met uw bedrijf.