Trainingen

Naast telefonische acquisitie, waarin wij als team met de klant zorgen voor gerichte afspraken met potentiële klanten, worden er door ons ook acquisitietrainingen gegeven. Als specialist in acquisitie geeft Houda Berrada trainingen waarin zij uw medewerkers het belang van een commerciële instelling onder de aandacht brengt. Ook leren medewerkers tijdens deze training, hoe ze zich moeten focussen op verkoop tijdens een gesprek met een potentiële klant. Zo verliest u geen inkomsten door gebrek aan training van uw werknemers. De inzichten die ze tijdens deze trainingen krijgen, maken het gemakkelijker om nieuwe klanten binnen te halen.

Op maat gemaakt

Wilt u dat uw werknemers meer verkopen? Heeft u het gevoel dat uw bedrijf er niet alles uit haalt? Dat hoeft niet meer het geval te zijn. Dankzij acquisitietrainingen van New Business Matters kunnen deze en andere problemen opgelost worden. Houda Berrada, oprichter van New Business Matters, maakt gebruik van haar ervaring en expertise om uw werknemers beter voor te bereiden op commerciële gesprekken. Bovendien kunnen deze trainingssessies of workshops op maat worden gemaakt voor uw bedrijf. Zo kan u de specifieke probleempunten waar u tegenaan loopt, aanpakken.

Vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse of vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om onduidelijkheden op te lossen of met andere vraagstukken waar u tegen aan loopt. Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen. Bovendien kunnen we tijdens dit gesprek de trainingen goed afstemmen op de punten die u belangrijk vindt om te behandelen. Dus wilt u verder groeien als bedrijf, of heeft u niet het gevoel dat u er alles uit haalt? Een acquisitietraining van New Business Matters helpt u en uw bedrijf verder!