Het in contact komen met nieuwe klanten, oftewel lead generation b2b, is iets waar New Business Matters zich ondermeer in Delft mee bezig houdt. Dit is onze specialiteit en onze passie. Lead generation b2b kan op verschillende manieren worden gedaan zoals telemarketing, acquisitie en e-mailcampagnes. New Business Matters neemt voor u contact op met potentiële klanten om te kijken of zij interesse hebben in het product of de dienst die u aanbiedt. Daarna maken wij een kennismakingsafspraak waarbij u en de potentiële klant samenkomen. Deze afspraak die wij herbij voor u maken heet een lead. Dit proces kan natuurlijk ook helemaal naar uw wensen worden ingevuld.

 

Solide leads rondom Delft

New Business Matters wil leads leveren in Delft waarbij er een serieuze kans bestaat dat deze leads daadwerkelijk uw nieuwe klanten zullen worden. Wij willen niet leads genereren waar uw bedrijf geen zaken mee kan doen. Solide leads zijn belangrijk om uw bedrijf te laten groeien en dat is waar het om gaat bij b2b lead generation. New Business Matters wil het proces van lead generation voor u uit handen nemen zodat u zich volledig op uw business kan focussen.

 

Hoe genereert u meer leads voor uw bedrijf?

Er zijn talloze manieren om meer leads te genereren. Maar welke manier is nou het best geschrikt voor uw bedrijf? Eén van de manieren om dit te bereiken is door e-mailcampagnes en e-mailmarketing. De eerste stap is om een klantenbestand aan e-mailadressen op te bouwen. Anders zijn er immers geen potentiële klanten om mails aan te sturen! Vervolgens worden de mensen die hun e-mailadres hebben opgegeven door een funnel geleid. Waardoor uiteindelijk een deel van uw e-mailleads klant van u zal worden.

Er kan ook voor worden gekozen om de klanten te verwen door middel van telefonische acquisitie. Dit heeft een hele andere benadering nodig. Er wordt telefonisch contact gelegd met uw potentiële klanten. Er wordt zo gezorgd dat een zo groot mogelijk percentage van deze klanten overgaat tot het kopen van uw product of service.

We snappen dat het generen van leads voor uw bedrijf best een lastig karwei kan zijn. Dit is iets waar New Business Matters u in kan ontzorgen. U hoeft u niet meer te focussen op het werven van nieuwe klanten, aangezien wij hierin gespecialiseerd zijn. Zo kunt u in uw bedrijf blijven doen wat u leuk vindt.

 

Langere samenwerking

New Business Matters wil met u een lange samenwerking aan gaan. We willen met uw bedrijf mee groeien en behulpzaam blijven zijn, ook bij toekomstige marketingcampagnes. Vaak gaat het hierbij ook juist mis bij organisaties. Wat wij vaak zien is dat marketingcampagnes wel worden gestart maar dat de navolging niet goed is geregeld. Vaak zorgt dit er ook voor dat er weinig goede leads binnen komen. New Business Matters wil niet een paar leads aanleveren en afscheid nemen. Wij willen juist zorgen voor een goede opvolging van uw marketingcampagne.