Telemarketing

Telemarketing en Cold calling zijn verschillende vormen van direct marketing, waarbij bedrijven benaderd worden via telefonische acquisitie.

Het belangrijkste verschil tussen beide vormen is de manier waarop ze worden uitgevoerd en het doel van de gesprekken.

Telemarketing is een meer gestructureerde vorm van marketing, waarbij bedrijven hun potentiële klanten bellen met toestemming van de klant. Het doel van telemarketing is om klanten te informeren over producten en diensten, feedback te verzamelen, of verkoop te genereren. Telemarketing wordt vaak uitgevoerd door professionele telemarketingbureaus die getrainde verkopers inzetten om potentiële klanten te bellen. De kwaliteit van de lijst met klanten en de training van de verkopers zijn belangrijk voor het succes van telemarketing.

Telefonische acquisitie

Veel organisaties vinden het moeilijk om contact te leggen met potentiële klanten, maar New Business Matters niet, want wij zijn juist gespecialiseerd in het tot stand brengen van dit eerste contact! Door middel van telefonische acquisitie helpt New Business Matters uw bedrijf aan nieuwe klanten en hiermee ook aan meer omzet.. Wij weten hoe we bedrijven moeten benaderen en hoe we hier solide leads uit kunnen halen. Uiteraard houden we hier rekening met de telecommunicatiewetgeving en de regels rondom AVG.
Onze aanpak is gestructureerd en doelgericht, daar kunt u zeker van zijn!

Nieuwe klanten werven

Het werven van nieuwe klanten is voor ieder bedrijf van groot belang, maar kost vaak een hoop tijd en wordt door veel bedrijven gezien als last op de schouders. New Business Matters kan u helpen en deze last te verlichten. Door middel van bellijsten kunnen wij contact opnemen met uw potentiële klanten en voor u het eerste contact leggen. New Business Matters maakt gerichte afspraken voor u, zodat u meer tijd heeft om klanten te bezoeken en onderhouden. Hierdoor bent u alleen bezig het binnen halen van nieuwe klanten die al interesse hebben. Het selecteren van de beste leads hebben wij al voor u gedaan, wat u een hoop tijd en moeite bespaart.