Lead Generation B2B

Lead Generation B2B is het in contact komen met potentiële klanten. Dit kan op een heleboel verschillende manieren, waaronder bijvoorbeeld e-mailcampagnes, blogs of telemarketing. Wij nemen, voor u, contact op met potentiële klanten. Als de potentiële klant interesse heeft in uw organisatie, dan maken wij een kennismakingsafspraak waarbij u en de potentiële klant samen komen. Deze afspraak noemen wij een lead.

Solide leads

Alle leads die New Business Matters verzorgt zijn met serieuze bedrijven, waarbij er een goede mogelijkheid is dat ze klant worden. Daar staan we ook voor als bedrijf. We willen niet zomaar afspraken maken zonder kans op daadwerkelijke business. Deze solide leads, die wij verzorgen, geven uw bedrijf kansen om te groeien. En daar gaat het om bij Lead Generation B2B, uw bedrijf laten groeien. Dat vinden we het belangrijkste, een bedrijf de kans geven om alles eruit te halen wat erin zit. Daarvoor willen wij alles uit de kast halen.

Langere samenwerking

Bij New Business Matters willen we een langere samenwerking aan gaan. We willen niet een paar leads aanleveren en daarna weer afscheid nemen. Nee, we willen met het bedrijf mee groeien en bij toekomstige marketingcampagnes weer behulpzaam zijn. Daar gaat het ook vaak mis bij bedrijven. Ze bedenken een mooie marketingcampagne, maar krijgen niet meer leads, omdat ze vergeten om de opvolging goed te regelen. New Business Matters zorgt samen met u voor een goede opvolging en daardoor wordt uw campagne een groot succes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]