Lead generation b2b in Leiden is eigenlijk gewoon het aantrekken van nieuwe klanten. New Business Matters houdt zich onder andere in Leiden bezig met acquisitie. Wij nemen contact op met potentiële klanten voor u en als zij interesse hebben in het product of dienst van uw bedrijf maken wij een kennismakingsafspraak waarbij u en de potentiële klant samen komen. Deze afspraak noemen wij een lead.

Solide leads rondom Leiden

New Business Matters wil leads leveren in Leiden waar er een serieuze kans bestaat om deze lead om te kunnen zetten naar een nieuwe klant. Wij willen niet leads genereren waar uw bedrijf geen business mee kan maken. Solide leads zijn belangrijk om uw bedrijf te laten groeien en dat is waar het om gaat bij b2b lead generation. New Business Matters wil er alles aan doen om uit uw bedrijf alles te halen wat erin zit.

 

Langere samenwerking

New Business Matters wil met u een lange samenwerking aan gaan. We willen met uw bedrijf mee groeien en behulpzaam blijven zijn, ook bij toekomstige marketingcampagnes. Vaak gaat het hierbij ook juist mis bij organisaties. Marketingcampagnes worden wel gestart, maar de navolging wordt niet goed geregeld. Vaak zorgt dit er ook voor dat er weinig goede leads binnen komen. New Business Matters wil niet een paar leads aanleveren en afscheid nemen, wij willen juist ook zorgen voor een goede opvolging van uw marketing Campagne.