Lead generation b2b in Rotterdam. Of in het Nederlands ‘Lead generatie‘ genoemd. Is het in contact komen met potentiële klanten. Dit kan op een heleboel verschillende manieren, waaronder bijvoorbeeld e-mailcampagnes, blogs of telemarketing. Bij New Business Matters houden wij ons bezig met acquisitie. Onder andere in Rotterdam. Wij nemen, voor u, contact op met potentiële klanten. Als de potentiële klant interesse heeft in uw organisatie maken wij een kennismakingsafspraak waarbij u en de potentiële klant samen komen. Deze afspraak noemen wij een lead.

Solide leads rondom Rotterdam

De leads die uw bedrijf ontvangt van New Business Matters zijn serieuze bedrijven waar er een goede mogelijkheid is dat deze leads daadwerkelijk omgezet kunnen worden naar klanten. New Business Matters wil dan ook niet zomaar leads genereren waar geen kans is op business. Met de door ons verzorgde leads krijgt uw bedrijf de kans om te groeien. Groeien is ook waar het om gaat bij b2b lead generation. Wij willen er alles aan doen om uit uw bedrijf alles te halen wat erin zit.

 

Langere samenwerking

New Business Matters wil met u een lange samenwerking aan gaan. We willen met uw bedrijf mee groeien en behulpzaam blijven zijn, ook bij toekomstige marketingcampagnes. Vaak gaat het hierbij ook juist mis bij organisaties. Marketingcampagnes worden wel gestart, maar de navolging wordt niet goed geregeld. Vaak zorgt dit er ook voor dat er weinig goede leads binnen komen. New Business Matters wil niet een paar leads aanleveren en afscheid nemen, wij willen juist ook zorgen voor een goede opvolging van uw marketingcampagne.