Lead generation b2b Amsterdam

Wat is lead generation?

Lead generation voor b2b bedrijven in Amsterdam, betekent het in contact komen met nieuwe potentiële klanten. Zodat ze hun gegevens achterlaten en een relatie met deze potentiële klant kan worden opgebouwd. Het doel is dus om mensen geintresseerd te maken in uw bedrijf, zodat zij contact met u willen opnemen. Hier houden wij ons constant mee bezig in Amsterdam en in een hoop andere steden in Nederland. Iets waar ons bedrijf op draait en waar wij gepassioneerd in zijn.

Lead generation b2b Amsterdammeer omzet genereren Delft

Het proces van lead generation b2b kan op een hoop verschillende manieren worden uitgevoerd. Enkele van de middelen om leads te genereren zijn: telemarketing , acquisitie en e-mailcampagnes. Vooral het koud benaderen van prospects werkt erg goed, aangezien een hoop bedrijven hier nog kansen laten liggen. New Business Matters is hierin gespecialiseerd en kan het genereren van leads volledig uit handen nemen. De eerste stap drie wij in dit proces zetten is dat wij potentiële klanten benaderen om te pijlen waar zij precies interesse in hebben. Vervolgens kijken wij hoe wij deze klanten om kunnen gaan zitten in leads. Daarna gaan wij aan de slag om leads voor u te verzamelen. Zodat u uw bedrijfsdoelen kunt behalen!

Solide leads rondom Amsterdam

New Business Matters wil leads leveren in Amsterdam waarbij kans aanzienlijk is dat dit voor u nieuwe klanten zullen worden. Of dit nu een klant voor op een korte of voor op een lange termijn is. Het is belangrijk dat deze leads duurzaam zijn. Zodat u er voor een langdurige periode een relatie ontstaat. Wij willen ervoor zorgen dat deze solide leads uw bedrijf voorgoed kunnen veranderen. Heeft u nieuwe leads nodig? Neem dan contact met ons op via info@newbusinessmatters.nl, of bel naar 079-760 05 98.

Er zijn een hoop manieren om in Amsterdam leads te verkrijgen. Niet alleen door lead generation maar ook door ‘cold calling’ kunt u een hoop leads genereren. Wilt u meer informatie over cold calling? bekijk dan onze telefonische acquisitie pagina.

Lead generation in real estate en andere sectoren

Het genereren van leads in een b2b verband, vind in elke sector plaats. Een voorbeeld is de vastgoedsector (real estate). In de makelaardij is het belangrijk dat u uw doelgroep kent. Wat zijn mijn potentiële klanten en op wie wil ik mij richten? In welk gebieden bevinden zij zich? U kunt voor elke sector bij ons terecht.

Wij snappen dat het vinden en het omzetten van leads erg lastig kan zijn. Er gaat  ook heel erg veel tijd in zitten. Tijd die u aan zaken kunt besteden, die u leuk vindt in uw bedrijf. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Duurzaam samenwerkingsverband voor lead generation b2b in Amsterdam

New Business Matters wil met u een duurzaam samenwerkingsverband aangaan. Dit betekent dat wij liever voor een langere periode met klanten samen werken. Wij willen namelijk niet alleen u, maar ook uw bedrijf voor een lange periode kunnen begeleiden. Zo kunnen wij in het verdere sales proces ook uw bedrijf bijstaan wanneer u voor problemen komt te staan.  Wat wij namelijk vaak terug zien is dat marketingcampagnes wel worden gestart en dat het voor een korte periode aan wordt gewerkt. Maar het bedrijf die voor u leads kan genereren weg valt, de resultaten voor uw bedrijf ook weg vallen. Dat is natuurlijk zonde.

Heeft u intresse in het genereren van leads in Amsterdam? neem dan contact vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan via ons contactformulier of bel naar: 079-760 05 98

Contact

Adres
New Business Matters
Chroomstraat 38
2718 RR Zoetermeer

BTW: NL001453747B98

Voor vragen of een offerte:
079-760 05 98
06-215 224 43
info@newbusinessmatters.nl

We zijn een erkend leerbedrijf

Contact Info

Adres
New Business Matters
Chroomstraat 38
2718 RR Zoetermeer

Voor vragen of een offerte:
079-760 05 98
06-215 224 43
info@newbusinessmatters.nl

Copyright 2019 Smoop © Alle rechten voorbehouden