Bij telefonische acquisitie denk je vaak alleen maar aan verkoop via de telefoon. We kennen het allemaal: je wordt gebeld door een energieleverancier, of door een partij die je een vermelding op een bedrijfspagina wil verkopen, of een projectontwikkelaar die je bouwgrond aan wil smeren om te investeren. Doorgaans ongemakkelijke en ook korte gesprekjes, want je zit er gewoon niet op te wachten en iets kopen via de telefoon, is niet zonder risico.

Bij New Business Matters doen we dan ook niet aan telefonische verkoop. “Wat doen jullie dan wel?” hoor ik je denken. Wat wij vooral doen en waar we heel goed in zijn, is het maken van afspraken via de telefoon, zodat onze klanten aan tafel komen bij hun potentiële klanten.
Op die manier kun je persoonlijk uitleggen, wat je dienst of product inhoudt of wat het je klanten oplevert. Klanten willen toch graag een gevoel krijgen met de mensen achter de onderneming en niet alleen luisteren naar een verhaal over de telefoon. En wie kan beter vertellen wat je doet, dan jijzelf?

Is jouw afsprakenagenda nog leeg en wil je eens horen, hoe we dit aanpakken en welke bedrijven we al op deze manier hebben geholpen aan meer klanten en meer business? Kom gerust vrijblijvend bij ons langs. We delen veel informatie en helpen je graag!

#acquisitie #belbureau #telefonischeacquisitie