Afgelopen vrijdag had ik weer het genoegen aanwezig te zijn bij BNI de Fazant, een dynamische groep inspirerende ondernemers die ik elke week mag ontmoeten. Bij #BNI is het mogelijk om getuigenissen te delen als blijk van waardering voor het werk van mede-ondernemers.
Vandaag wil ik graag een bijzondere shout-out geven aan een uitzonderlijk talent binnen onze groep: Francis Frionnet, Beeldconcept Specialist van Frionnet fotografie voor professionals
Francis heeft onlangs de fotografie verzorgd voor een magazine waarin ik geïnterviewd werd. De resultaten waren simpelweg verbluffend. Zijn vermogen om de essentie van het moment vast te leggen en de verhalen achter de mensen te onthullen, is niets minder dan kunst.
Ik wil Francis dan ook van harte bedanken voor zijn uitmuntende werk en toewijding. Zijn foto’s hebben niet alleen het artikel verrijkt, maar ook blijvende herinneringen gecreëerd. Aan iedereen die op zoek is naar een fotograaf die echt een verschil kan maken: ik kan Francis van Frionnet van harte aanbevelen!