Afgelopen vrijdag had ik de fantastische kans om mijn 10-minuten presentatie te geven bij mijn chapter, BNI Fazant, bij Van der Valk in Nootdorp. Ik deelde waarom je niet zomaar koud moet bellen, maar met een gegronde reden! Het belang van een strategisch plan en concrete doelen bij telefonische acquisitie stonden centraal. Bovendien deelde ik mijn favoriete quotes die echt resoneren met mijn visie: “𝗜 𝗯𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗶𝘁; 𝘁𝗵𝗮𝘁’𝘀 𝘄𝗵𝘆 𝗜 𝘀𝗲𝗲 𝗶𝘁”, en “𝗤𝘂𝗶 𝗰𝗵𝗲𝗿𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗿𝗼𝘂𝘃𝗲” (wie zoekt, zal vinden).

Ben je op zoek naar effectieve acquisitiestrategieën of heb je ondersteuning nodig bij het behalen van je verkoopdoelen? Neem dan contact met mij op! Samen kunnen we jouw business naar een hoger niveau tillen.

Wil je geïnspireerd worden door een dynamische groep van meer dan 30 ondernemers? Ik nodig je graag uit om een keer mee te gaan naar een BNI-meeting. Laten we connecten!

#BNI #networking #salesstrategy #businessgrowth #acquisitie #inspiratie #ondernemerschap