“Fantastisch Nieuws! Afgelopen donderdag had ik de eer deel te nemen aan een geweldige bijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden. Het was een avond vol inspiratie en hartelijke connecties. Een speciale dank aan Leonard van Spronsen voor zijn oprechte en bemoedigende woorden over mij. Leonard, jouw steun betekent ontzettend veel!

Ik ben ongelooflijk dankbaar en voel me vereerd deel uit te maken van dit prachtige netwerk. In het afgelopen jaar heeft Business Netwerk Haaglanden me onvoorwaardelijk gesteund in een van de moeilijkste periodes van mijn leven. Terwijl ik streed tegen borstkanker en de uitdagingen van een intensief behandelplan met chemotherapie en bestraling onderging, stond dit netwerk als een rots achter me.

Leonard, Steven, Marian en alle leden van Business Netwerk Haaglanden, jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Jullie zijn niet alleen een fantastische businessclub, maar tonen ook een diepgaande menselijkheid en warmte. Dankzij jullie steun en bemoediging heb ik deze uitdagingen kunnen overwinnen. Jullie zijn het bewijs dat in de zakenwereld ruimte is voor empathie en onderlinge steun.

Hierbij wil ik mijn dankbaarheid uitspreken voor jullie steun en vriendschap. Laten we samen blijven groeien en elkaar blijven steunen, in goede én in moeilijke tijden.

#BusinessNetwerkHaaglanden #Dankbaarheid #SamenSterk #Inspiratie #Ondersteuning”