De donkere dagen voor Kerst komen er aan, maar dat wil niet zeggen dat de business stopt! Juist het einde van het jaar is een mooi moment om te reflecteren op wat geweest is, maar vooral ook om plannen te maken voor het komende jaar. Welke doelen heb jezelf gesteld? Welke ambities heb je nog? Loop je over van nieuwe ideeën? Wil je groeien, of consolideren? Wil je personeel aannemen, of inhuren?

Hoe dan ook: als je iets wil bereiken, zul je in beweging moeten komen. Als je doet, wat je deed, krijg je wat je kreeg. Weet, dat New Business Matters je van dienst kan zijn bij de uitvoering van je groeistrategie en acquisitie past daar goed in. Niet ieders hobby, maar wij vinden acquisitie leuk en we hebben veel ervaring!

Wij zeggen altijd: om gestaag te kunnen groeien, moeten er 4 dingen goed ingericht zijn:
1. Zorg voor ambassadeurs. Zij maken reclame voor je bedrijf zonder dat dit overkomt als een sales gesprek.

2. Zorg dat je online vindbaar en zichtbaar bent. Dit kan, door je SEO goed op orde te hebben, maar geef ook eens Whitepapers weg over bepaalde onderwerpen, of maak een E-Book die bedrijven kunnen downloaden

3. Ga netwerken! Zorg ervoor dat je hoogwaardige netwerken bezoekt en ga dan oprecht in contact! Zet de verkoopknop even uit en investeer in de relatie.

4. Doe acquisitie. Of laat het doen 😊. Als je bovenstaande 3 zaken op orde hebt, dan heb je veel ingangen gecreëerd die je telefonisch kan (laten) opvolgen.

Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op! Wij geloven in kennis delen en staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking.

#acquisitie #telefonischeacquisitie #netwerken