Een tijdje geleden alweer heb ik een hele interessante training gehad van iemand uit mijn netwerk. Hij leerde me, hoe ik mezelf kan verdedigen en benadrukte het belang van mentale kracht bij bepaalde oefeningen. “Mind over matter”.

Je vraagt je misschien af, wat heeft dit met acquisitie te maken? Nou, alles!

Een succesvolle mindset in acquisitie begint bij het programmeren van je brein om te geloven dat successen al behaald zijn. Deze mentaliteit, gecombineerd met hard werken, heeft keer op keer geleid tot bewezen resultaten. Vooral bij telefonische acquisitie ligt een afwijzing op de loer en dat vergt focus en veerkracht. Het is belangrijk om positief en doelgericht te blijven. Onze aanpak is niet alleen gericht op bellen, maar om strategische relaties op te bouwen die leiden tot échte zakelijke kansen.

Wil je meer weten over hoe een krachtige mindset je kan helpen succesvoller te zijn in je zakelijke inspanningen en hoe wij dat principe toepassen in onze acquisitiecampagnes? Neem dan contact met me op. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je, ongeacht of we direct zakendoen. Bij New Business Matters geloven we namelijk in ‘paying it forward’. Kennis delen, betekent kennis vermenigvuldigen.

#mindset #acquisitie #mentalekracht