Voor iedereen die mij kent, is het geen geheim dat netwerken en kennisoverdracht hoge prioriteiten zijn in mijn leven. Ik ben enorm leergierig en voor mij is een dag pas geslaagd als ik zowel gelachen, als iets nieuws geleerd heb. Netwerken is niet alleen vermakelijk en een kans om boeiende ondernemers te ontmoeten, het is ook een platform waar ik continu leer en mijn kennis mag delen.

Deze passie voor netwerken breng ik de komende tijd naar MKB Rotterdam Rijnmond. Ik zal sessies verzorgen, waarin ik de kunst van het netwerken behandel. Hoe doe je dat effectief, winstgevend en op een natuurlijke wijze? Met trots kan ik zeggen dat ik niet voor niets ben uitgeroepen tot netwerker van het jaar 2022 bij MKB Rotterdam Rijnmond.

Benieuwd naar meer? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over deze sessies. Hierbij een foto met daarop de leiding van MKB Rotterdam Rijnmond – een team dat even dynamisch en gedreven is als het netwerk zelf!