Afgelopen vrijdag was een dag om nooit te vergeten. Wij hadden de unieke kans om een inspirerende presentatie over telefonische acquisitie te verzorgen bij onze gewaardeerde klant, Diergaarde Blijdorp.

De setting van de bijeenkomst was niets minder dan adembenemend: we bevonden ons in de indrukwekkende haaienzaal, omringd door majestueuze haaien en gracieuze grote waterschilpadden. Het was een ervaring die ons nog lang zal bijblijven en die de presentatie extra bijzonder maakte.

Wat deze gelegenheid echter echt onvergetelijk maakte, was de geweldige feedback die we ontvingen. Diergaarde Blijdorp liet ons weten dat ze fan zijn van New Business Matters, en dat vervult ons met ongelooflijk veel trots. Het is een eer om erkend te worden door zo’n mooie organisatie en het bevestigt dat onze passie en toewijding vruchten afwerpen.

We willen Diergaarde Blijdorp hartelijk bedanken voor de warme ontvangst en de kans om onze kennis en ervaring te delen. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en blijven toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service aan al onze klanten.

New Business Matters, uw partner in telefonische acquisitie!

#samenwerken #telefonischeacquisitie #kennisdelen