Bij een belbureau denk je al snel, dat er slechts gebeld wordt om direct business binnen te halen en iets te verkopen. Niets is minder waar!

Bij New Business Matters bellen we ook:
– Om offertes na te bellen
– Om service calls te verrichten
– Om data te verrijken

Deze laatste lichten we er graag even uit, want eigenlijk ligt deze aan de basis van een goed en efficiรซnt belmoment. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐˜€?
De definitie van dataverrijking is in het kort: โ€œde verrijking van gegevensโ€. Met verrijken van data worden jouw gegevens geverifieerd, aangepast en uitgebreid. Het doel is om hiermee een zoย  volledige mogelijke database op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het corrigeren van type- en spelfouten, gebruik van de juiste aanhef, juist en eenduidig hoofdlettergebruik. Samengevat noemen we dit ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด.

We checken verder ook, of het adres klopt, of dat het er wellicht dubbel in staat. Je herkent dit wellicht bij jezelf, dat je een mailing of nieuwsbrief dubbel ontvangt. Soms komen we er bij het bellen achter, dat iemand is overleden, of dat het adres niet klopt. Vooral bij huisnummers, waarbij de A achter het nummer wordt vergeten, zorgt dit voor onnodig gedoe bij de bezorging van post en pakketpost. Samengevat noemen we dit een ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ธ.
Ook kunnen we voor je checken of iemand nog op het adres woont, of inmiddels verhuisd is, of gaat verhuizen. Hiermee checken we dus de ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ.

 

Bij dataverrijking gaat het er dus vooral om, dat je nieuwe data, of data die is veranderd, toevoegt aan je database of CRM systeem. Voorbeeld: door een stad toe te voegen aan klantgegevens kun je een analyse maken van waar jouw klanten zitten en misschien zet dit aan tot nadenken over andere relevante partijen die in dezelfde omgeving gevestigd zijn, die je ook nog wilt benaderen.

Al met al is dataverrijking een lastige, tijdrovende klus die we graag van je overnemen!

๐—˜๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ?
Efficiรซnter zoeken in je data, betere zoekresultaten, nieuwe inzichten, tevreden klanten of prospects en op termijn ook business en omzet!

#dataverrijking #CRM #belbureau