De maand december leent zich prima voor het reflecteren op het afgelopen jaar, maar heb je ook al doelen gesteld voor het komende jaar? En zit daar soms ook de ambitie bij om meer klanten te krijgen, of meer eigen acquisitie op te volgen?

Bij ons kunnen klanten terecht voor veel verschillende diensten onder één dak. We zijn niet slechts inzetbaar voor telefonische acquisitie, maar ook voor:

  • Dataverrijking
  • Verrichten van service calls
  • Nabellen van offertes
  • Telefonisch opvolgen van marketing campagnes
  • Trainingen in acquisitie

Je zou ons kunnen zien als de “one stop shop” in acquisitie. Dat zorgt niet alleen voor een heel compleet aanbod, maar is ook efficiënt voor u als klant. U kunt veel acquisitie zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze aanpak
Ook in onze aanpak zijn we uniek. Zo hebben onze klanten een vaste contactpersoon, waardoor er gebouwd wordt aan onderling vertrouwen en commitment. Onze medewerkers zijn doorgaans 40+, waardoor zij een gezonde dosis (levens)ervaring meenemen en daardoor met alle doelgroepen gemakkelijk aansluiting vinden. Als we eenmaal in opdracht van u aan de slag gaan, werken we met vaste bellers per klant. Hierdoor leren wij u beter kennen, maar ook uw klanten, niet onbelangrijk. Wij doen ons werk zó goed, dat uw klanten niet doorhebben, dat ze met een acquisitiebureau te maken hebben, daar gaan we voor!

Verder hebben we van te voren vastgestelde doelen, houden we focus en zijn we resultaatgericht. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

Samen maken we er een mooi 2024 van! Een keertje kennis maken?

 

#samenwerken #acquisitie #belbureau