Succes komt je meestal niet aanwaaien, daar moet je iets voor doen! De meeste ondernemers vinden het wél belangrijk om succesvol te zijn, maar willen daarvoor niet te veel in actie hoeven komen. Wij zeggen wel eens gekscherend: “Klanten komen niet zo maar bij je aanbellen.”

Weet je, wat succesvolle mensen gemeen hebben? Drie dingen:
1. Ze weten wat ze willen
2. Ze zijn pro-actief
3. Ze zien de waarde van anderen in

Voor mij is succes voldoening halen uit mijn werk. Ik vind verder het  bijdragen aan het succes van mijn klanten belangrijk, maar wat ik minstens zo belangrijk vind, is dat de mensen om mij heen zich goed en gewaardeerd voelen. Daar kom ik mijn bed voor uit.

Ik vind de beroemde uitspraak van Wayne Huizenga, een Amerikaanse zakenman, dan ook de spijker op z’n kop:
“𝗦𝗼𝗺𝗲 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗼𝗳 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀, 𝘄𝗵𝗶𝗹𝗲 𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿  𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 𝗴𝗲𝘁 𝘂𝗽 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗺𝗼𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗮𝗸𝗲 𝗶𝘁 𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻.“
Wat doe jij om succesvol te zijn, of je succesvol te voelen?

#succes #ondernemen