Omdat ik lid ben van MKB Rotterdam mocht ik jeu de boulen tijdens een netwerkbijeenkomst en laat ik dat nu nét heel erg leuk vinden! Tijdens het spel, kwamen er overeenkomsten in me op, die ik graag met jullie wil delen

Acquisitie lijkt eigenlijk erg veel op een potje jeu de boules. Je werpt je ballen en doet dit volgens een bepaalde strategie en met een bepaald doel, net als je acquisitie-inspanningen.

Soms stuit je op obstakels, maar daardoor laat je je niet ontmoedigen. Je blijft werpen, je past je strategie aan en blijft doen, wat wél werkt.

Met precisie, geduld en een vleugje geluk kom je steeds dichter bij je doelen. Dus, blijf werpen, geniet van het spel en wie weet wordt jij de kampioen van acquisitie! En vind je dat lastig? Kom dan eens vrijblijvend met ons praten, misschien kunnen wij je helpen.

Want wist je, dat we bij New Business Matters ook incompany trainingen in acquisitie geven?

#acquisitie #jeudeboules #trainingen