Het uitvoeren van acquisitie tijdens de zomerperiode kan inderdaad een uitdaging zijn, omdat veel mensen op vakantie zijn. Hier zijn echter enkele strategieรซn die je kunt gebruiken om de effectiviteit van je acquisitie-inspanningen te vergroten, zelfs tijdens de zomermaanden.

  1. ๐—ฅ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ: Identificeer de doelgroep die waarschijnlijk minder beรฏnvloed wordt door de vakantieperiode.
  2. ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐—พ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป: Maak een gedetailleerd plan voor je acquisitie-inspanningen tijdens de zomerperiode.
  3. ๐—š๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป: Maak gebruik van online marketing en digitale kanalen om je boodschap te verspreiden.
  4. ๐—›๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป: Hoewel het werven van nieuwe klanten belangrijk is, moet je niet vergeten om contact te houden met je bestaande klanten.
  5. ๐—ข๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฒ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: Overweeg om evenementen te organiseren of deel te nemen aan zomerse netwerkmogelijkheden waar je potentiรซle klanten kunt ontmoeten.
  6. ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ: Blijf in contact met je doelgroep door middel van nieuwsbrieven en waardevolle inhoud.
  7. ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐˜-๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ: Maak gebruik van de zomerperiode om je voor te bereiden op de periode na de vakanties, wanneer mensen terugkeren en weer actiever zijn.

Onthoud dat de zomerperiode misschien wat uitdagender kan zijn, maar er zijn nog steeds mogelijkheden om nieuwe klanten te werven! Wees hier creatief, pas je strategie aan en blijf consistent en pro-actief in je acquisitie-inspanningen.

#aqcuisitie #telemarketing #belburau