16 augustus 2019

Cold Calling Leiden

Acquisitie in Leiden

Acquisitie, het werven van nieuwe klanten, is voor elke organisatie belangrijk om te groeien en er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. Wat we vaak zien is dat organisaties creatieve marketingcampagnes opstarten maar toch geen nieuwe klanten binnen weten te halen. Dit komt omdat er vaak geen navolging wordt gedaan na het opstarten van de marketing campagne. Dat is natuurlijk zonde van de investering die uw bedrijf heeft gemaakt. Wij kunnen in Leiden uw organisatie ondersteunen in de navolging van zo’n marketing campagne. Ook kunnen we personeel ondersteunen met trainingen.

Cold calling rondom Leiden

Cold calling of koude acquisitie is het in contact komen met bedrijven of particulieren waar uw bedrijf nog niet eerder contact mee heeft gehad met als doel ze te werven als nieuwe klant. Doordat deze potentiële klanten nog niet eerder contact met uw bedrijf hebben gehad wordt deze stap vaak als lastig beschouwd. New Business Matters helpt u hierbij graag. New Business Matters is gespecialiseerd in koude acquisitie in Leiden en kan in samenwerking met u, deze taak op zich nemen en voor gerichte afspraken zorgen.

New Business Matters zal dit altijd doen in samenwerking met u. U weet namelijk zelf het meest af van uw product of dienst. Samen kijken wij naar de USP’s van uw organisatie en van uw product of dienst, zodat de potentiële klant direct de belangrijkste informatie kan ontvangen aan de telefoon.

Telefonische acquisitie Leiden

New Business Matters zal in Leiden aan de slag gaan met telefonische acquisitie, wij leggen dus telefonisch contact met potentiële nieuwe klanten voor u. Dit wordt gedaan aan de hand van bellijsten die u naar aanleiding van bijvoorbeeld de hierboven genoemde marketing- of een e-mailcampagne, kunt samenstellen. Op deze manier wordt online (e-mailcampagne) en offline (telemarketing) marketing samengevoegd. Met deze bellijsten gaan wij in Leiden aan de slag. Namens uw bedrijf gaan wij van start met het bellen naar potentiële nieuwe klanten om te peilen of zij interesse hebben in de product of dienst van uw bedrijf. Wij zullen op een professionele en daadkrachtige manier te werk gaan en maken de USP’s (Unique Selling Points) van uw bedrijf duidelijk. De potentiële klant weet dan waarom hij profijt zal hebben van uw product of dienst. Als er interesse is, maken we een afspraak voor een kennismaking met uw bedrijf.New Business Matters sales partner nodig